Stormningen av capitolium svt play

Dokument utifrån: Trump och lögnen som vapen – SVT Play

Dokument utifrån: Trump och lögnen som vapen | SVT Play

16 okt. 2022 — I november går USA till mellanårsval. Hur kommer lögnerna och konspirationsteorierna kring presidentvalet 2020 att påverka detta val?

I november går USA till mellanårsval. Hur kommer lögnerna och konspirationsteorierna kring presidentvalet 2020 att påverka detta val? Den amerikanske journalisten Michael Kirk undersöker hur Donald Trump systematiskt har använt lögnen som vapen, redan långt innan han kandiderade till president.

Rapport – Stormningen av Capitolium: Förhören har påbörjats

Rapport – Stormningen av Capitolium: Förhören har påbörjats | SVT Play

10 juni 2022 — Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play – fri television på nätet.

Se dina favoritprogram när du vill i SVT Play – fri television på nätet.

Donald Trump: Vägen till makten – SVT Play

Donald Trump: Vägen till makten – 3. TV-stjärnan som blev president | SVT Play

26 juli 2022 — 90-talets börskrasch skadar Trump-företagen svårt och Donald Trump går igenom sin tuffaste period som företagare. Men då kommer vändningen …

90-talets börskrasch skadar Trump-företagen svårt och Donald Trump går igenom sin tuffaste period som företagare. Men då kommer vändningen som för alltid kommer att förändra allmänhetens syn på honom. Realityprogrammet The Apprentice har premiär och över en natt blir han tv-kändis. Och här läggs grunden för hans framtida presidentskap. Men fortfarande finns frågetecken kring varför han faktiskt väljer att ge sig in i politiken. Och vad en fastighetsaffär i Azerbaijan kom att ha för betydelse för Amerikas 45:e president. Del 3 av 3.

Donald Trump: Vägen till makten – 1. Sanden blir till guld

Donald Trump: Vägen till makten – 1. Sanden blir till guld | SVT Play

12 juli 2022 — Namnet Trump har länge varit synonymt med rikedom. Men det var få som spådde att namnet en dag skulle vara synonymt med USA:s 45:e president …

Namnet Trump har länge varit synonymt med rikedom. Men det var få som spådde att namnet en dag skulle vara synonymt med USA:s 45:e president. I den här dokumentärserien berättas familjen Trumps historia. Med intervjuer och tidigare aldrig visat material får vi följa Trump-dynastins väg till makten. Och allt började med guldrushen i Yukon, som kom att lägga grunden för familjens rikedom. Del 1 av 3.

Louis Theroux: Det förbjudna USA – 1. Internetextremisterna

Louis Theroux: Det förbjudna USA – 1. Internetextremisterna | SVT Play

18 sep. 2022 — USA:s nya högernationalism har växt fram i gaming och chattrum snarare än på politiska stormöten och den framgångsrika mobilisering som …

USA:s nya högernationalism har växt fram i gaming och chattrum snarare än på politiska stormöten och den framgångsrika mobilisering som kulminerade under stormningen av Capitolium har i hög grad skett framför datorskärmen hemma i sovrummet. Louis Theroux möter några av rörelsens frontfigurer för att få svar på hur spridningen av de extrema åsikterna har varit så effektiv. Del 1 av 3.

Donald Trump: Vägen till makten – SVT Play

Donald Trump: Vägen till makten | SVT Play

Namnet Trump har länge varit synonymt med rikedom. Men det var få som spådde att namnet en dag skulle vara synonymt med USA:s 45:e president.

Namnet Trump har länge varit synonymt med rikedom. Men det var få som spådde att namnet en dag skulle vara synonymt med USA:s 45:e president. I den här dokumentärserien berättas familjen Trumps historia. Med intervjuer och tidigare aldrig visat material får vi följa Trump-dynastins väg till makten. Och allt började med guldrushen i Yukon, som kom att lägga grunden för familjens rikedom. Originaltitel: The Trump dynasty.

Så gick det för dem som stormade Capitolium – SVT Nyheter

Så gick det för dem som stormade Capitolium  | SVT Nyheter

6 jan. 2022 — De kom från nästan alla USA:s delstater. En del hade dödliga vapen med sig – andra slagord om att hänga Mike Pence.

De kom från nästan alla USA:s delstater. En del hade dödliga vapen med sig – andra slagord om att hänga Mike Pence. Hittills har ett 30-tal fått fängelsestraff, men de tuffaste domarna lär dröja.

Stormningen av Kapitolium | Apple TV (SE)

Den 6 januari 2021 attackerades USA:s kongressbyggnad Kapitolium av tusentals upprörda Trump-anhängare som ville stoppa det valresultat som de ansåg v…

SVT – Vilka var det som låg bakom stormningen av Kapitolium?…

Och alla medlemmar i PK sekten applåderar, eller hur? ‏۲‏ کالونه راپور. Anders Larsson, profile …

Stormningen av Kapitolium – SVT Play – Webb-TV.nu

Stormningen av Kapitolium – SVT Play

Den 6 januari 2021 attackerades USA:s kongressbyggnad Kapitolium av tusentals upprörda anhängare till USA:s president Donald Trump som ville stoppa det …

Keywords: stormningen av capitolium svt play