Dn vita havet

Sara Kristoffersson om Vita havet-debatten – DN.SE

14 jan. 2022 — Våren 2021 blev en text av Sara Kristofferson på DN Debatt startskottet för en livlig debatt om rasism och identitetspolitik på Konstfack.

Sara Kristoffersson sätter punkt i debatten om Vita havet

25 maj 2021 — Efter debatten om namnet på utställningslokalen Vita havet anlitade Konstfack en advokatfirma och sa till professorn Sara Kristoffersson att …

Debatten om Vita havet på Konstfack blir bok – Dagens Nyheter

Här hittar du alla artiklar av Sara Kristoffersson på DN.se. … Sara Kristoffersson: Nej, Vita havet på Konstfack har inget med rasism att göra.

Sara Kristoffersson: Det hände efter Vita havet-debatten – DN.SE

11 juni 2022 — Sara Kristoffersson på Konstfack trodde att hon kunde diskutera rasism och ”Vita havet” med förnuftsargument.

Sara Kristoffersson: Vita havet saknar beröring med rasism

16 feb. 2021 — Utställningslokalen ”Vita havet” på Konstfack borde inledningsvis byta namn till ”Havet”. I samarbete med konstnärskollektivet Brown Island …

Konstfacks rektor efter debatten om Vita havet

Sara Kristoffersson – DN.SE

Efter Konstfack: Antirasismen behöver fler jobbiga jävlar – DN.SE

Interna förslaget: Byt namn på ”Vita havet” till ”Havet” – DN.SE

Vita havet på Konstfack

Debatten om Vita havet och rektor Maria Lantz reflektioner – Konstfack

Med anledning av alla artiklar som följt på den i DN 2021-02-01 med rubriken “Nej, Vita havet på Konstfack har inget med rasism att göra”, har vi nedan gjort en sammanställning. Dels av några texter där rektor Maria Lantz kommenterar händelseutvecklingen, dels av länkar till några av alla artiklar, samt teve- och radioinslag. Här finns också en sammanfattning av resultatet av den arbetsmiljöutredning som genomförts, med en kort kommentar av rektor.

Keywords: dn vita havet, vita havet dn